TIETOA MEISTÄ

Oletko koskaan muuttanut uuteen asuntoon? Muutto voi olla stressaava ja aikaa vievä prosessi, joka vaatii paljon valmistelua ja organisointia. Tämä on juuri se haaste, jonka me, kaksi nuorta yrittäjää Iiro ja Otto, haluamme auttaa sinua ratkaisemaan. Yrityksemme "Fellat" tarjoaa ammattitaitoista ja luotettavaa palvelua, joka tekee muutosta helpon ja vaivattoman.

Olemme intohimoisia yrittäjiä, jotka ovat aina haaveilleet omasta liiketoiminnasta. Huomasimme, että muuttaminen oli usein stressaavaa ja epämiellyttävää monille ihmisille, ja päätimme luoda palvelun, joka tekisi muuttamisen helpommaksi. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme ensiluokkaista palvelua, joka tekee muuttamisesta positiivisen kokemuksen.

Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme ammattitaitoista palvelua. Tiimimme koostuu kokeneista ja luotettavista muuttomiehistä, jotka käsittelevät kaikki tavarasi huolellisesti ja varmistavat, että ne saapuvat turvallisesti uuteen kotiisi. Käytämme vain parhaita muuttopakkausmateriaaleja ja kalustoa, jotta kaikki tavarasi pysyvät hyvässä kunnossa.

Ymmärrämme, että yrittäjyys on enemmän kuin vain liiketoimintaa. Se on myös vastuullisuutta ja huolenpitoa ympäröivästä maailmasta.

Olemme motivoituneita ja sitoutuneita auttamaan sinua muuttamaan uuteen kotiisi. Tavoitteenamme on tehdä muutosta helppo ja vaivaton prosessi, jotta voit keskittyä uuteen alkuun elämässäsi. Valitse "Fellat" ja anna meidän auttaa sinua siirtymään uuteen asuntoon ilman stressiä ja huolta.


Fellat Oy
Kivistö, 01700 Vantaa 

Puhelinnumerot
045 783 221 64

045 783 228 43

Sähköposti
info@fellat.fi